Aktualizováno 26.1.2021
Těžký úkol vzal na sebe zkušený obchodní sládek Radegastu, Zdeněk Baszczyňski.
A hlásí, že vše je připraveno. „Máme harmonogram zásobování, aby bylo dobrého piva všude dostatek a to nejen pro kapelu ale taky pro lidi, kteří na koncerty dorazí. Nachystané jsou seřízené výčepy, osobní půllitry pro členy kapely, dostatek kelímků, výčepní jsou proškoleni, aby pivo čepovali správně. Všechny ujišťuju, že si na koncertech vychutnají správnou hořkost Radegastu, který určitě nedojde.“
Kdo vlastně přišel na to, aby kapela měla svého sládka? „Pivo na tour musí být perfektní. Když jsme seděli s lidmi z Radegastu, tak někdo z kapely ze srandy řekl, ať nám tam pošlou rovnou sládka. A z tohoto plácnutí vzešlo to, že na kvalitu piva bude po celé turné dohlížet pan sládek Baszczyňski,“ řekl Lou Fanánek Hagen.